Voetbal Entertainment

Onze pannavoetballers en jongleurs zijn rasechte entertainers die als doel hebben met creativiteit en talent diverse doelgroepen te verbazen en te inspireren. Zij verzorgen optredens op diverse plekken in binnen- en buitenland en staan bekend om hun buitengewone kunsten met de bal. Een akka 3000, TATW, heel flick up, neck stall, Kamalio Trick; zo zijn er onnoemlijk vele voetbaltrucs die onze balvirtuozen in huis hebben. De combinatie van voetbal, muziek en creativiteit zorgt dan ook voor een volledige en unieke show, vermakelijk en inspirerend voor ieder publiek.

Naast de voetbal skills beschikken onze straatvoetballers ook over de juiste vaardigheden om hun publiek op een inspirerende en tevens doelgerichte wijze mee te nemen in hun passie voor sport en talentontwikkeling. Het totaalconcept dat VoetballerBoeken.nl biedt bestaat uit de volgende elementen:

Heeft u een idee over hoe u een freestyle of panna voetballer in zou kunnen passen in uw programma of evenement? Liever toch een voetbal attractie inhuren? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@voetballerboeken.nl of te bellen op 06-22036598.