Commercials

“First we score and then we give away a show for the crowd”

VoetballerBoeken.nl kent ware talenten, een ieder uniek in zijn stijl! Doordat onze freestyle voetballers bij de top behoren lenen zij zich uitstekend voor commercials, promotiecampagnes of andere marketing gerelateerde zaken. Zo worden zij vandaag de dag o.a. ingezet voor een muziek video’s, TV-optredens, buitenlandse projecten, commercials en grote events. Als gedreven sportmannen, voetbal entertainers en rolmodellen steken zij mensen makkelijk aan. Freestyle- en pannavoetbal zijn de ultieme publiekstrekker. De positieve uitstraling, enthousiasme en drive die men heeft in deze scene maakt het bovendien geweldig om met ze te werken.

Albert Heijn – Campagnes en Advertenties

Dilemmagame Youngsterdam

Nuon Ballenjongens – Commercial

Nikke – Yours Today youtube-kanaal / Kleding NIK&NIK

Burger King – Tutorials

iCasting – Commercial

Interesse?

Freestyle voetballer, Straatvoetballer, Pannaspeler, Voetbal jongleur of Balkunstenaar inhuren voor een commercial, campagne, project of andere marketing gerelateerde zaken? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@voetballerboeken.nl, te bellen op 06-22036598 of door onderstaand formulier in te vullen!