Pannavoetballer inhuren

“Een staaltje straatvoetbal van het hoogste niveau”

Niets is mooier dan te spelen tegen de beste straatvoetballers van de wereld. Nederland kent menig straatvoetballer die bij de top behoren. Als onze pannavoetballer in de voetbalkooi stapt gebeurt er altijd iets magisch. De atmosfeer verandert; de beste straatvoetballer van de regio doet nu liever een stapje terug na het zien van de trucs van de professionele pannaspeler. Het publiek kijkt en geniet hoe de ene panna na de ander aan diverse deelnemers wordt gegeven. En het leuke is dat ze het nog niet zo erg vinden ook! Zowel jong als oud vinden dit fantastisch, bal door de benen? dan is het aan de volgende.

Bekijk hieronder de video om een indruk te krijgen.

Interesse?

Zoekt u spectaculaire voetbal invulling voor uw programma, evenement of feest? Dan staat onze pannavoetballer graag paraat om een balletje met u te trappen. Wist u dat u zelfs de wereldkampioen in pannavoetbal bij ons kunt boeken?

Naast de pannavoetballer ook een panna voetbalkooi inhuren? Dat kan natuurlijk! Neem vrijblijvend contact met ons op!

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑