Voetbaldartbord huren

Voetbaldarten, ook wel voetbal darts genoemd. Voetballers kunnen over het algemeen wel een aardig potje darten. Of je de pijltjes nu zelf gooit of het spelletje kijkt op TV in de voetbalkantine, darten heeft wel iets.. Maar goed, een goede voetballer maakt je nog geen beste darter, dat heb je zelf ongetwijfeld wel eens gemerkt.

Voetbaldartbord is een combinatie van voetballen en darten. Een voetbalspel waarbij het gaat om precisie. Schiet jouw teamgenoot wel eens een vrije trap erin of denk je zelf wel een aardige schiettechniek te hebben? Laat je dan verrassen door deze uitdagende sportactiviteit.

Tijdens het spel; Voetbaldartbord wordt duidelijk wie de meeste precisie in zijn voeten heeft zitten. Zeer vermakelijk voor een teamuitje of welke sportieve gelegenheid ook.

Interesse?

Past deze activiteit binnen uw sportprogramma of ziet u deze voetbalactiviteit graag in combinatie met diverse voetbal attracties of side events?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op!