Poolvoetbal huren

Poolvoetbal; een hilarische voetbal-activiteit!

Poolvoetbal, ook bekend als voetbalpool. Wij bieden u met poolvoetbal de mogelijkheid om uw bedrijfsuitje een keer een hele andere draai te geven! Speel het originele spel poolvoetbal met uw collega’s! Poolvoetbal hanteert de regels van het poolen in een kroeg. Er is echter een groot verschil.. poolvoetbal wordt gespeeld zonder keu en niet met de handen, maar met de voeten.

Een 8 bij 4 meter groot luchtkussen wordt opgeblazen, kies een kleur en probeer al jouw ballen in de gaten te schieten. Gooi jouw trucendoos maar open.. Maar; pas op de zwarte bal, deze mag pas als laatst in een van de hoeken geschoten worden! Deze fantastische groepsactiviteit is leuk voor jong en oud! Durf jij de uitdaging aan?

Poolvoetbal; voor ieder wat wils!

Als afsluiting van het seizoen of als teambuilding activiteit in aanloop naar het seizoen kan poolvoetbal een geweldige opvulling zijn van uw programma. Poolvoetbal is o.a. een geweldige opvulling voor vrijgezellenfeesten, evenementen, bedrijfsfeesten, sportkampen, sportactiviteiten, verenigingen, scholen, recreatie activiteiten, workshops, clinics en trainingen.

Interesse?
Heeft u ideeën over het inpassen van deze fantastische activiteit in uw programma? Of deze activiteit combineren met een freestyle voetbalshow of voetbalclinic? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!