Voetgolf huren

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een 18 holes of 9 holes baan. Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. De hole is een gat in de grond van 40 cm diameter of een beugel; zoals u wenst!

Voetgolf, Boerenvoetgolf, Voetbalgolf of Footgolf… ‘voetballen op een geheel andere wijze beleven’ dát is Voetgolf! De voetgolfbanen van VoetballerBoeken.nl worden per locatie op moeilijkheidsgraad ingedeeld; dit geheel afhankelijk van de doelgroep en leeftijdscategorie.

Voetgolf wordt ook wel Footgolf genoemd. Het concept van beide activiteiten komt natuurlijk erg overeen. Footgolf kan op allerlei locaties worden gespeeld, van park tot voetbalveld. Maar, let goed op want de kwaliteit en moeilijkheidsfactor van de verschillende voetgolfbanen komen meer tot hun recht door natuur en landschap. Niettemin kunnen diverse obstakels het de deelnemer ook knap lastig maken om binnen zo min mogelijk aantal pogingen de bal in de hole te krijgen. Voetgolf is een fantastische activiteit voor zowel jong als oud!

Interesse?
Heeft u ideeën over het inpassen van deze activiteit? Of wilt u diverse voetbal attracties combineren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!