Archery Voetbal huren

Nieuwe rage in Nederland! Een super spannende Pijl en Handboog activiteit vol actie en teambuilding. Spannender dan paintball en dat zonder blauwe plekken!

Wat moet je doen bij Archery Voetbal?

Bewapend met een masker, handboog en speciaal ontworpen LARP-pijlen (zachte punt) betreed je het speelveld. Bij Archery Voetbal staan op het speelveld diverse obstakels waarachter jij je goed kunt verschuilen. Schakel als team zoveel mogelijk van je tegenstanders (tijdelijk) uit en misschien lukt het jullie dan als eerst alle doelen bij de tegenstander te elimineren!

Archery Voetbal is samenwerken!

Afhankelijk van het aantal deelnemende personen zullen er teams worden gemaakt. De teams krijgen in het speelveld de kleur rood of blauw. Het team dat als eerste de voetbal weet te vinden en veroveren wint.

Indien er meer dan 2 teams zijn zullen de teams meerdere keren tegen elkaar spelen zodat aan het eind een finale kan worden gespeeld tussen de twee beste teams.

Op locatie?

Natuurlijk is deze voetbalactiviteit ook te boeken op uw locatie! Informeer naar de mogelijkheden.

Tijdsplanning

Afhankelijk van leeftijd en groepsgrote duurt deze sportactiviteit 1  tot 1,5  uur.

– Leeftijd vanaf 12 jaar.
– Minimaal 10 deelnemers.

Interesse?
Naast het spelen van Archery Voetbal is deze sportieve activiteit ook te combineren met Bubble voetbal en Poolvoetbal. Neem vrijblijvend contact met ons op!