Bubble voetbal huren

Bubble voetbal is zowel figuurlijk als letterlijk; een enorme hit. Wellicht heb je de bubble ballen wel eens voorbij zien schieten op een vrijgezellenfeest, voetbalkamp, in- of outdoor activiteit, evenement of bedrijfsuitje. Deze humoristische activiteit is voor iedereen boven de leeftijd van 6 jaar toegankelijk en een echte aanrader voor de invulling van uw programma of evenement.

Heb jij iets te organiseren en ben je op zoek naar een geschikte activiteit? Bubble voetbal is actief, hilarisch en bovenal origineel. Zo is bubble voetbal inzetbaar voor o.a. de volgende mogelijkheden:

  • Bedrijfsuitje
  • Vrijgezellenfeest
  • Verenigingen
  • Kinderfeest
  • Sportkamp

Interesse?

Heeft u ideeën over het inpassen van deze geweldige activiteit in uw programma? Of deze sportactiviteit combineren met een freestyle voetbalshow of straatvoetbal workshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!