Voetbalclinic boeken

Wilt u graag een keer kennis maken met freestyle voetbal? Of heeft u al ervaring met deze sportieve activiteit en wilt u nieuwe trucs en bewegingen leren? Onze freestyle voetballers en instructeurs bieden voetbalclinics en -workshops aan voor verschillende niveaus, leeftijden en doelgroepen.

Bij Voetballer Boeken kunt u verschillende kanten op

Bij ons worden verschillende disciplines aangeboden voor een onvergetelijke ervaring. Wij denken met u mee en kunnen er samen een leuke en gezellige dag van maken. Zo zijn de volgende arrangementen mogelijk:

Freestyle Voetbal Verjaardagsfeestje

Voor de kinderen bieden wij speciaal een Freestyle Voetbal verjaardagsfeestje aan. Een onvergetelijke dag bezorgen wij dan voor uw kind! Een echte freestyle voetballer zorgt voor de invulling van de dag. Dit is naar wens af te spreken.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor meer informatie over Freestyle Voetbal Kinderfeestje.

Freestyle Voetbalclinic – Groepsles

Je ziet het letterlijk en figuurlijk overal voorbij schieten; ‘Freestyle voetbal’ en ‘Panna voetbal‘. Het wordt tegenwoordig steeds bekender: de vetste freestyle trucjes uitvoeren met een voetbal. In de clinic of workshop van onze freestyle voetballer of pannaspeler neemt hij je mee in de wereld van straatvoetbal. Of je geen enkele truc kunt of al wel een aantal, deze voetbalclinic is voor iedereen een uitdaging. De groepsles is het meest geschikt voor de leeftijd 6 – 20 jaar.

Freestyle Voetbalclinic – Privéles

Tijdens de privéles van onze balkunstenaar krijgt de deelnemer trucs bijgeleerd op zijn/haar niveau. Een toffe freestyle clinic waarbij onze straatvoetbal instructeur pedagogisch verantwoord te werk zal gaan met zijn/haar deelnemer. Het enthousiasme en zelfvertrouwen zal gedurende de voetbalclinic zichtbaar groeien naarmate diverse trucs lukken.

Panna voetbalclinic

Naast het boeken van een panna voetbalshow kun je ook kiezen voor een panna voetbalclinic. De panna voetbalclinics zijn gericht op zowel het veldvoetbal als het straatvoetbal. Bij Voetbal Trucjes Leren passen we ons aan onze doelgroep aan en proberen we door middel van interactie een onvergetelijke voetbalclinic te verzorgen.

Interesse?

Ziet u een mogelijkheid een pannaspeler of freestyle voetballer in te zetten tijdens uw evenement, schoolactiviteit, verjaardagsfeest, voetbaldag of kampweek? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@voetballerboeken.nl, te berichten/app’en/bellen op 06-22036598 of door onderstaand formulier in te vullen!