Tafelvoetbal huren

Een waanzinnige voetbalactiviteit organiseren met voetbaltafels, hoe gaaf is dat!? Voetballer Boeken geeft graag invulling aan uw voetbal evenement. Wilt u een voetbaltafel huren? Klein of groot? Voor jong of voor oud? Voetbaltafels zijn zo geregeld!

Heeft u het idee om deze activiteit te combineren met een leuke borrel. Eventueel zou u nog andere spellen, attracties of artiesten in kunnen zetten, maar met een voetbaltafel is het uitje geschikt voor iedereen. Als u een voetbaltafel huurt bij Voetballer Boeken kunt u profiteren van de voordelen, zo kennen wij officiële wedstrijdtafels; robuust en met uitstraling. De professionele en beginnende speler kunnen beide meedoen aan dit fantastische spel.

U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. Wist u bijvoorbeeld dat de Mega XXXL voetbaltafel ook beschikbaar is. De Mega XXXL voetbaltafel is een 6 meter lange voetbaltafel die echt de aandacht trekt door zowel jong als oud. Liever een 3 meter lange tafel huren waarop zo’n 8 mensen kunnen spelen? Helemaal prima!

Interesse?
Tafelvoetbal huren? Neem vrijblijvend contact met ons op!