Voetbalshow boeken

Smaakmakend en entertainend voor elk publiek! Technisch, creatief en stijlvol zijn de balkunsten die onze artiesten laten zien. Met een combinatie van freestyle voetbal, muziek en straatvoetbal creativiteit doen zij een ieder versteld staan. Een voetbalshow is geschikt om een invulling te geven aan ieder evenement en in te vullen naar uw wensen.

Bekijk hieronder de video om een snelle indruk te krijgen.

Hieronder hebben we diverse shows weergegeven welke wellicht past bij uw vorm van entertainment. Bent u op zoek naar een theatershow, pannashow of wilt u uw gasten verwelkomen met voetbalentertainment? Wij delen graag onze ervaringen met u!

Theater voetbalshow

Met een theater voetbalshow vermaakt u uw publiek op sportieve wijze. Haal een freestyle voetballer of pannavoetballer in huis om op spelender wijs uw programma een verfrissing te geven. Krijg hieronder een idee van een theatershow voetbal.

Heeft u interesse in een theater voetbalshow? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Freestyle voetbalshow

Alle aspecten van freestyle voetbal komen aan bod in een freestyle voetbalshow van het hoogste niveau. Het publiek zal genieten van spectaculaire voetbaltrucs, een weergaloze balbehandeling en top voetbalentertainment. Ruime ervaring, een eigen stijl en interactie met het publiek zorgen voor een voetbalshow welke u gezien moet hebben.

Heeft u interesse in een freestyle voetbalshow? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Panna voetbalshow

Speels, interactief en zeker een show om het publiek op de banken mee te krijgen. Onze panna specialisten gaan geen uitdaging uit de weg en vertonen de ene groundmove na de ander. Een panna voetbalshow is geschikt om invulling te geven aan ieder evenement.

Heeft u interesse in een panna voetbalshow? Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@freestylerjosh.nl.

Hospitality Entertainment Voetbalshows

Laat uw gasten genieten van wat voetbalentertainment on-the-side. Kleed uw evenement aan met interactieve freestyle voetballers of zorg voor vermaak naast het hoofdprogramma. Wij delen graag onze ervaring met u. Krijg hieronder een indruk van onze samenwerking met de Krajicek Foundation.

Interesse?

Heeft u een idee over hoe u een freestyle voetballer in zou willen passen in uw programma? Neem vrijblijvend contact op door te mailen naar info@voetballerboeken.nl, te berichten/app’en/bellen op 06-22036598 of door onderstaand formulier in te vullen!