Visie

Sport en beweging verbindt en verbroedert. Het brengt je ontspanning en geeft jou de mogelijkheid om nieuwe perspectieven te ontdekken. Sport zet zowel jezelf als de ander in beweging. Wij dragen hier graag aan bij en willen anderen inspireren en aanmoedigen door o.a. straatvoetbal, freestyle voetbal en panna-voetbal. Zoals Johan Cruijff altijd zei; ‘Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn’. Zo is onze kijk op sport, spel, beweging en entertainment niet anders. Wij moedigen jong en oud aan om op zoek te gaan naar eigen kwaliteiten en talenten. Wij zetten ons hierbij in voor de ontwikkeling van het individu en sociale gerechtigheid in binnen- en buitenland. Om nieuwe inspiratie op te doen en tot steun te zijn waar nodig, komen wij in contact met mensen uit allerlei culturen met diverse achtergronden. Wij kiezen er bewust voor om anders te willen zijn. Om dit te bereiken moet je niet alleen spreken vanuit je voeten, maar vanuit je dagelijks doen en laten.